среда, 30. јануар 2013.

Jednom od glumaca koji su tumačili lik Džejmsa Bonda to je bila prva uloga


Sigurno ste čuli sa poznatog agenta 007. Većina je verovatno i pogledala bar jedan od filmova koji izlaze već 50 godina. Kada kažemo glumci koji su tumačili ovaj lik, svima padaju na pamet nezaboravni Šon Koneri, Rodžer Mur, Pirs Brosnan ili poslednji glumac koji trenutno oživljava Bonda, Danijel Kreg. Medjutim, jedan od manje poznatih Bondova uspeo je da dobije ovu ulogu iako pre toga nije nigde glumio!!!
Anonimni Bond
Džordž Lazenbi, koji je igrao Bonda u filmu "U službi njenog veličanstva", uspeo je da predje producente i dobije ulogu. Naime, jedno veče je Lazenbi odveo devojku u bioskop da gledaju "Dr. No", i to veče mu se "nije posrećilo". Tada je odlučio da će on da glumi u sledećem filmu o Bondu. Otišao je kod frizera koji je tada šišao Šona Konerija, kupio jedno Konerijevih starih odela i zaputio se na audiciju. Uspeo je da se provuče pored sekretarice, a kada se našao pred producentima rekao im je da je glumio po celom svetu, od Hong Konga do Nemačke.

Bio je toliko ubedljiv da je na mestu dobio ulogu. Tek kada je upoznao režisera, Lazenbi je priznao da nije imao pojma šta radi, ali su do tada bili toliko impresionirani načinom na koji ih je sve prevario da su mu dopustili da zadrži ulogu!!! Pogledajte intervju u kome Lazenbi lično priča o ovim dogadjajima:


Нема коментара:

Постави коментар